19

طرز تهیه جگروز لذیذ و فوری؛ یک غذای جدید و خوشمزه با جگر

[ad_1]

طرز تهیه جگرز

درست کردن جاگروز بسیار ساده و طعم فوق العاده ای دارد. این غذا به نوعی یادآور طعم و بوی محلی است که ما را به گذشته های دور می برد. برای این دستور جگر و چربی را با ادویه های مختلف ترکیب می کنیم و سپس می پزیم. نتیجه یک غذای خوشمزه و لذیذ است که همه آن را دوست دارند.

برای تهیه جگر ابتدا جگر را تمیز کرده و مکعبی کنید. هندوانه را بشویید و خشک کنید، سپس آن را به نوارهای 4-5 سانتی متری برش دهید. جگرها را به سیخ بکشید و با گلدان بپیچید. زغال ها را روی گریل گرم کنید و سیخ ها را کباب کنید. در آخر نمک و فلفل بپاشید و با نان یا برنج و ترشی سرو کنید.

محتویات اصلی اندازه ی
جگر گوسفند یا گاو 1 کیلوگرم
ضخیم 1 قطعه
مواد دیگر اندازه ی
نمک کافی
فلفل کافی

طرز تهیه جگرز

مرحله 1: آماده سازی کبد

چربی اضافی کبد را با چاقوی تیز جدا کنید. سپس جگر را خوب بشویید تا تمام خون گرفته شود. آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله 2: گلدان را بشویید

شکم گوسفند را خوب بشویید. پس از شستن، آن را در جایی آویزان کنید تا کاملا خشک شود.

مرحله 3: برش دادن کبد

جگر را مکعبی برش دهید. اندازه قطعات به عهده شماست. می توانید درشت یا خوب برش دهید.

مرحله 4: جگر را به سیخ بکشید

جگرهای خرد شده را رشته کنید. سعی کنید قطعات را به طور یکنواخت به سیخ بکشید.

مرحله 5: آماده سازی گلدان

گلدان را به صورت نوارهای 4 تا 5 سانتی متری ببرید ابتدا یک سر نوار را به سیخ بچسبانید.

مرحله 6: بسته بندی واز

نوارها را دور ریه بپیچید. هر ریه را می توان به طور جداگانه در گلدان پیچیده و غلت داد.

مرحله 7: گریل را روشن کنید

زغال ها را روی کباب پز قرار دهید و آتش را روشن کنید. وقتی ذغال ها داغ شدند سیخ های جاگروس را روی گریل قرار دهید.

مرحله 8: پختن جگر

سیخ ها را با حرارت ملایم خوب کباب کنید. صبر کنید تا جگرها خوب بپزند و رنگشان تغییر کند.

مرحله 9: ادویه جات را اضافه کنید

بعد از پخته شدن جگرها روی آنها نمک و فلفل بپاشید. اینطوری خوشمزه تر می شوند.

مرحله 10: سرو جگر

جگرها را با نان تازه یا برنج و ترشی سرو کنید. از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا